Contact

Welkom op de vakantiesite van de familie Hoving. Meer dan 45 jaar verhuren wij vakantieverblijven. In overleg is er vaak meer te regelen dan u denkt, dus komt u rustig met uw vraag. We houden graag onze caravans en huisje fris, daarom zijn huisdieren niet toegestaan en zijn de verblijven rookvrij.

06 - 21 81 21 75 of info@vakantieverblijf-hoving.nl

 

(De zondag is voor ons een rustdag)

De Zeeschuimer (nr. 47) is in 2014 nieuw op het park gekomen. Deze luxe chalet is langer, breder en hoger dan zijn voorganger, is zeer goed geïsoleerd en kan het hele jaar door worden bewoond. Het woongedeelte is voorzien van een moderne zithoek en een eethoek met losse leren stoelen.

De grote slaapkamer heeft een comfortabel tweepersoonsbed (140 x 200) en in de andere slaapkamer staat een ruim stapelbed (70x190). Dekbedden en kussens zijn aanwezig. U dient zelf te zorgen voor hoeslakens, overtrekken en slopen. De Zeeschuimer is voorzien van een LED-televisie en CD-speler. Er is een gezellige kachel, een combimagnetron en zijn er diverse boeken en spelletjes aanwezig. Genoeg om je te vermaken. U dient zelf voor hand-, thee- en schoonmaakdoeken te zorgen om de chalet aan het einde van uw verblijf weer schoon achter te laten. Op het terras staat een 5-delige tuinset en in het schuurtje staan 2 comfortabele ligstoelen en een parasol. Beveiligde WiFi is aan te vragen via de campingeigenaar.

Beschikbare data en kosten

De camping

Deze caravan staat op caravanterrein Schittrum-Eldorado. De camping bevindt zich 2,5 kilometer buiten het dorp West-Terschelling, tussen Halfweg en Baaiduinen, dichtbij een duinmeer en verschillende fiets- en wandelpaden.

Op de camping is een wasruimte, waar u – tegen betaling – gebruik kunt maken van wasmachine, strijkijzer en wasdroger. Er zijn diverse speelattributen aanwezig voor kleine kinderen.

U meldt zich op het kantoor van de eigenaar, de familie Schroo, en ontvangt daar de sleutel van uw caravan. Indien u uw auto bij u heeft of wanneer u een tent bij de caravan wilt plaatsen, betaalt u daarvoor bij de eigenaar van de camping. LET OP: de campingeigenaar is alleen beschikbaar op de aangegeven tijden (zie achterzijde van uw huurovereenkomst).

Caravanterrein Schittrum-Eldorado
Hoofdweg 19
8881HA Terschelling West
Telefoon: 0562 - 44 26 32

50 extra foto's

Bekijk de foto's van de camping en de omgeving door op onderstaande foto te klikken: