De Zeeschuimer (nr. 47) is langer, breder en hoger dan zijn voorganger, is zeer goed geïsoleerd en kan het hele jaar door worden bewoond. Het zeer ruime woongedeelte is voorzien van een gezellige zithoek en een eethoek met zes losse leren stoelen.

De grote slaapkamer heeft een comfortabel tweepersoonsbed (140 x 200) en in de andere slaapkamer staat een ruim stapelbed (70x190). Dekbedden en kussens zijn aanwezig. U dient zelf te zorgen voor hoeslakens, overtrekken en slopen. De Zeeschuimer is voorzien van een LED-televisie en CD-speler. Er is een gezellige kachel, een combimagnetron en zijn er diverse boeken en spelletjes aanwezig. Genoeg om je te vermaken. U dient zelf voor hand-, thee- en schoonmaakdoeken te zorgen om de chalet aan het einde van uw verblijf weer schoon achter te laten. Op het terras staat een 5-delige tuinset en in het schuurtje staan 2 comfortabele ligstoelen en een parasol. Beveiligde WiFi is aan te vragen via de campingeigenaar. 

Voor meer informatie en/of vragen, mail naar info@roelofhoving.nl

Vakantiepark Eldorado

Deze chalet staat op vakantiepark Eldorado. Het vakantiepark bevindt zich 2,5 kilometer buiten het dorp West-Terschelling, tussen Halfweg en Baaiduinen, dichtbij een duinmeer en verschillende fiets- en wandelpaden.

Op het vakantiepark is een wasruimte, waar u – tegen betaling – gebruik kunt maken van wasmachine, strijkijzer en wasdroger. Er zijn diverse speelattributen aanwezig voor kleine kinderen.

 

Het vakantiepark Eldorado
Hoofdweg 19
8881HA Terschelling West
Telefoon: 0562 - 44 26 32

50 extra foto's

Bekijk de foto's van de camping en de omgeving door op onderstaande foto te klikken: