Contact

Welkom op de vakantiesite van de familie Hoving. Meer dan 45 jaar verhuren wij vakantieverblijven. In overleg is er vaak meer te regelen dan u denkt, dus komt u rustig met uw vraag. We houden graag onze caravans en huisje fris, daarom zijn huisdieren niet toegestaan en zijn de verblijven rookvrij.

06 - 21 81 21 75 of info@vakantieverblijf-hoving.nl

 

(De zondag is voor ons een rustdag)

De camping

Deze caravan staat op caravanterrein Schittrum-Eldorado. De camping bevindt zich 2,5 kilometer buiten het dorp West-Terschelling, tussen Halfweg en Baaiduinen, dichtbij een duinmeer en verschillende fiets- en wandelpaden.

Op de camping is een wasruimte, waar u – tegen betaling – gebruik kunt maken van wasmachine, strijkijzer en wasdroger. Er zijn diverse speelattributen aanwezig voor kleine kinderen.

U meldt zich op het kantoor van de eigenaar, de familie Schroo, en ontvangt daar de sleutel van uw caravan. Indien u uw auto bij u heeft of wanneer u een tent bij de caravan wilt plaatsen, betaalt u daarvoor bij de eigenaar van de camping. LET OP: de campingeigenaar is alleen beschikbaar op de aangegeven tijden (zie achterzijde van uw huurovereenkomst).

Caravanterrein Schittrum-Eldorado
Hoofdweg 19
8881HA Terschelling West
Telefoon: 0562 - 44 26 32

50 extra foto's

Bekijk de foto's van de camping en de omgeving door op onderstaande foto te klikken: