Contact

Welkom op de vakantiesite van de familie Hoving. Meer dan 45 jaar verhuren wij vakantieverblijven. In overleg is er vaak meer te regelen dan u denkt, dus komt u rustig met uw vraag. We houden graag onze caravans en huisje fris, daarom zijn huisdieren niet toegestaan en zijn de verblijven rookvrij.

06 - 21 81 21 75 of info@vakantieverblijf-hoving.nl

 

(De zondag is voor ons een rustdag)

De nieuwe Wolkenpracht is in de zomer van 2018 geplaatst. De luxe chalet heeft twee slaapkamers. Een kamer met een tweepersoonsbed en een kamer met twee normale bedden naast elkaar. De woonkamer is voor zien van een gezellige eethoek met 4 luxe stoelen en een moderne bank. De chalet heeft in ale ruimten een centrale verwarming.

Beschikbare data en kosten

De camping

Deze caravan staat op caravanterrein Schittrum-Eldorado. De camping bevindt zich 2,5 kilometer buiten het dorp West-Terschelling, tussen Halfweg en Baaiduinen, dichtbij een duinmeer en verschillende fiets- en wandelpaden.

Op de camping is een wasruimte, waar u – tegen betaling – gebruik kunt maken van wasmachine, strijkijzer en wasdroger. Er zijn diverse speelattributen aanwezig voor kleine kinderen.

U meldt zich op het kantoor van de eigenaar, de familie Schroo, en ontvangt daar de sleutel van uw caravan. Indien u uw auto bij u heeft of wanneer u een tent bij de caravan wilt plaatsen, betaalt u daarvoor bij de eigenaar van de camping. LET OP: de campingeigenaar is alleen beschikbaar op de aangegeven tijden (zie achterzijde van uw huurovereenkomst).

Caravanterrein Schittrum-Eldorado
Hoofdweg 19
8881HA Terschelling West
Telefoon: 0562 - 44 26 32

50 extra foto's

Bekijk de foto's van de camping en de omgeving door op onderstaande foto te klikken: