Contact

Welkom op de vakantiesite van de familie Hoving. Al bijna 50 jaar verhuren wij vakantieverblijven. In overleg is er vaak meer te regelen dan u denkt, dus komt u rustig met uw vraag. We houden graag onze chalets op Terschelling en het vakantiehuis in Drenthe fris, daarom zijn huisdieren niet toegestaan en is roken in de verblijven niet toegestaan.

06 - 21 81 21 75 of info@vakantieverblijf-hoving.nl

 

(De zondag is voor ons een rustdag)

 

De nieuwe Wolkenpracht (nr. 46) is in de zomer van 2018 geplaatst. De luxe chalet heeft twee slaapkamers. Een kamer met een tweepersoonsbed en een kamer met twee bedden (90x200) naast elkaar. De woonkamer is voor zien van een eetgedeelte met ruime eettafel met vier luxe stoelen. Verder staan er een zitstoel en een bank in de woonkamer.

De chalet heeft in alle ruimten een centrale verwarming. Is voorzien van een magnetron, televisie, koffiezetapparaat, waterkoker en een stofzuiger. U dient zelf voor hand-, thee- en schoonmaakdoeken te zorgen om de chalet aan het einde van uw verblijf weer schoon achter te laten. Op het terras staat een buitentafel en in het schuurtje staan ligstoelen en een parasol. Beveiligde WiFi is aan te vragen via de campingeigenaar.

Beschikbare data en kosten

Vakantiepark Eldorado

Deze chalet staat op vakantiepark Eldorado. Het vakantiepark bevindt zich 2,5 kilometer buiten het dorp West-Terschelling, tussen Halfweg en Baaiduinen, dichtbij een duinmeer en verschillende fiets- en wandelpaden.

Op het vakantiepark is een wasruimte, waar u – tegen betaling – gebruik kunt maken van wasmachine, strijkijzer en wasdroger. Er zijn diverse speelattributen aanwezig voor kleine kinderen.

 

Het vakantiepark Eldorado
Hoofdweg 19
8881HA Terschelling West
Telefoon: 0562 - 44 26 32

50 extra foto's

Bekijk de foto's van de camping en de omgeving door op onderstaande foto te klikken: