Contact

Welkom op de vakantiesite van de familie Hoving. Al bijna 50 jaar verhuren wij vakantieverblijven. In overleg is er vaak meer te regelen dan u denkt, dus komt u rustig met uw vraag. We houden graag onze chalets op Terschelling en het vakantiehuis in Drenthe fris, daarom zijn huisdieren niet toegestaan en is roken in de verblijven niet toegestaan.

06 - 21 81 21 75 of info@vakantieverblijf-hoving.nl

 

(De zondag is voor ons een rustdag)

Begin van dit jaar (2020) is 'De Branding' vernieuwd. De nieuwe chalet is in alle ruimten voorzien van CV en dubbele beglazing, waardoor een verblijf in voor- en naseizoen comfortabel is. In De Branding vindt u een royale zithoek, een aparte eethoek, een compleet ingerichte keuken, een toilet, een douche en twee royale slaapkamers. 

In één slaapkamer treft u een tweepersoonsbed aan (160 cm breed) en in de andere slaapkamer twee éénpersoonsbedden (70 cm breed).  
Televisie, radio en CD-speler zijn aanwezig. Het eigen terras - met tuintafel en enkele gemakkelijke stoelen - biedt veel privacy. De chalet is voorzien van dekbedden. U dient zelf te zorgen voor hoeslakens, beddekovertrekken en kussenslopen. Verder zorgt u zelf voor hand- en theedoeken én vaatdoeken om de chalet aan het einde van uw verblijf schoon achter te laten. Beveiligde WiFi is aan te vragen via de campingeigenaar (tegen betaling). De chalet is voorzien van een verhoogd toilet.

Beschikbare data en kosten

Vakantiepark Eldorado

Deze chalet staat op vakantiepark Eldorado. Het vakantiepark bevindt zich 2,5 kilometer buiten het dorp West-Terschelling, tussen Halfweg en Baaiduinen, dichtbij een duinmeer en verschillende fiets- en wandelpaden.

Op het vakantiepark is een wasruimte, waar u – tegen betaling – gebruik kunt maken van wasmachine, strijkijzer en wasdroger. Er zijn diverse speelattributen aanwezig voor kleine kinderen.

 

Het vakantiepark Eldorado
Hoofdweg 19
8881HA Terschelling West
Telefoon: 0562 - 44 26 32

50 extra foto's

Bekijk de foto's van de camping en de omgeving door op onderstaande foto te klikken: