Contact

35 jaar geleden begonnen we - beide werkzaam in de gezondheidszorg en pas getrouwd - met Bed & Breakfast op het Groninger Platteland.

Inmiddels verhuren we ruim 20 jaar onze caravan/chalet, De Branding, op Terschelling.

Vanaf 2021 hopen we 2 nieuwe gastenverblijven te verhuren (met name voor mantelzorgers en zorgbehoevenden) bij onze woning in Punthorst (regio Zwolle).

In overleg is er vaak meer te regelen dan u denkt, dus komt u rustig met uw vraag.
We houden graag onze vakantieverblijven fris. Daarom zijn huisdieren niet toegestaan en zijn de verblijven rookvrij. 

De chalets Wolkenpracht en De Zeeschuimer én het vakantieverblijf Johanneshof in Wateren worden verhuurd door Roelof en Alleke Hoving. Hun emailadres staat op de bewuste pagina's.

Met hartelijke groet,

Annet & John Hoving.

 

Telefoon: 06 44 39 0101

(De zondag is voor ons een rustdag)

 

Begin 2020 is 'De Branding' vernieuwd. De nieuwe chalet is in alle ruimten voorzien van CV en dubbele beglazing, waardoor een verblijf in voor- en naseizoen comfortabel is. In De Branding vindt u een royale zithoek, een aparte eethoek, een compleet ingerichte keuken met combi oven/magnetron, een toilet, een douche en twee royale slaapkamers. 

In één slaapkamer treft u een tweepersoonsbed aan (160 cm breed) en in de andere slaapkamer twee éénpersoonsbedden (70 cm breed).  
Televisie, radio en CD-speler zijn aanwezig. Het eigen terras - met tuintafel en enkele gemakkelijke stoelen - biedt veel privacy. De chalet is voorzien van dekbedden. U dient zelf te zorgen voor hoeslakens, beddekovertrekken en kussenslopen. Verder zorgt u zelf voor hand- en theedoeken én vaatdoeken om de chalet aan het einde van uw verblijf schoon achter te laten. Beveiligde WiFi is aan te vragen via de campingeigenaar (tegen betaling). De chalet is voorzien van een verhoogd toilet.

Beschikbare data en kosten

Vakantiepark Eldorado

Deze chalet staat op vakantiepark Eldorado. Het vakantiepark bevindt zich 2,5 kilometer buiten het dorp West-Terschelling, tussen Halfweg en Baaiduinen, dichtbij een duinmeer en verschillende fiets- en wandelpaden.

Op het vakantiepark is een wasruimte, waar u – tegen betaling – gebruik kunt maken van wasmachine, strijkijzer en wasdroger. Er zijn diverse speelattributen aanwezig voor kleine kinderen.

 

Het vakantiepark Eldorado
Hoofdweg 19
8881HA Terschelling West
Telefoon: 0562 - 44 26 32

50 extra foto's

Bekijk de foto's van de camping en de omgeving door op onderstaande foto te klikken: