Contact

Welkom op de vakantiesite van de familie Hoving. Meer dan 45 jaar verhuren wij vakantieverblijven. In overleg is er vaak meer te regelen dan u denkt, dus komt u rustig met uw vraag. We houden graag onze caravans en huisje fris, daarom zijn huisdieren niet toegestaan en zijn de verblijven rookvrij.

06 - 21 81 21 75 of info@vakantieverblijf-hoving.nl

 

(De zondag is voor ons een rustdag)

De familie vakantiewoning is in onlangs uitgebreid met een ruime slaapkamer en een tweede toilet op de begane grond. Het is geschikt voor mensen die willen genieten van rust en ruimte. In de Johanneshof komt u volledig tot rust. Het is een leuk vakantiehuis met veel privacy op een kavel van 1.600 m². 

Op de begane grond treft u de woonkamer, woonkeuken, douche, toilet een grote en een kleine slaapkamer aan. De verdieping heeft nog twee slaapkamers met elk twee eenpersoons bedden. Er is een televisie, radio en CD-speler aanwezig. Verder is er een koelkast met vriesvak, afwamachine, magnetron en een wasmachine. Er is gratis WiFi beschikbaar.
Het huisje is voorzien van dekbedden. U dient zelf te zorgen voor hoeslakens, dekbedovertrekken en kussenslopen. Verder zorgt u zelf voor hand- en theedoeken én vaatdoeken om het huisje aan het einde van uw verblijf weer goed schoon achter te laten. In de Johanneshof zijn huisdieren en roken niet toegestaan. De Johanneshof heeft zeven 1-persoonsbedden (90 x 200), een luxe 2-persoonshotelbed (180 x 200 cm) en een kinderledikant.

Beschikbare data en kosten

Foto's

Bekijk de foto's van de omgeving door op onderstaande foto te klikken:

View the embedded image gallery online at:
https://www.vakantieverblijf-hoving.nl/drenthe#sigProId22a642cf63